ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο … συνωστισμός του Μον Ρεπό! Περικυκλώνεται σήμερα, Τρίτη 30/1 το ΔΣ από Λευκίμμη & ΤεμπλόνιΟ … συνωστισμός του Μον Ρεπό! Περικυκλώνεται σήμερα, Τρίτη 30/1 το ΔΣ από Λευκίμμη & Τεμπλόνι
… Συνωστισμός σήμερα, Τρίτη 30/1, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλκίου με θέμα τη «διαχείριση των απορριμμάτων» δηλαδή την επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και τη συνέχιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, σύμφωνα με το «σχέδιο» της δημοτικής αρχής.  Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των κατοίκων της Λευκίμμης  και του Τεμπλονίου που περικυκλώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας.
 Ο Σύλλογο Αλεύχιμμον απευθύνει κάλεσμα για προσέλευση στους κατοίκους Παράλληλα γνωστοποιώντας ότι θα υπάρχουν λεωφορεία για την πόλη .
Η ανακοίνωση
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στο Μον Ρεπό (Κέρκυρα). Αύριο πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί. Ο χώρος που με πλαστές μελέτες επιλέγει για να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας. 400 περίπου μέτρα από το Νιοχώρι και την τουριστική ζώνη του Κάβου, πάνω σε υδροφόρο ορίζοντα κλπ. Εκεί θα πηγαίνουν τα σκουπίδια όλης της Κέρκυρας και των Παξών!
Αν λειτουργήσει τα ξενοδοχεία θα κλείσουν (άρα μιλάμε για οικονομικό μαρασμό της περιοχής) και το νερό μας (άρα κάθε φυτό ή ζώο) θα μολυνθεί! Η λειτουργία του ΧΥΤΑ σημαίνει θάνατο για τη ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Εμείς παλεύουμε για ολοκληρωμένη διαχείριση με εργοστάσιο για όλο το νησί! ΣΩΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Θα υπάρχουν λεωφορεία.
Το ένα θα ξεκινήσει από Δραγωτινά 4.10 και θα περάσει από Νιοχώρι.
Το δεύτερο θα ξεκινήσει από τον περιφερειακό στις 4.30 και θα κάνει στάσεις: Ποτάμι – Άγιοι Θεόδωροι – Ριγγλάδες (Άγιος Αρσένιος) – Λιάτικα και στον Περιφερειακό Περιβολίου στη διασταύρωση μετά του Λαοπόδη.

Ξεσηκωμός και στο Τεμπλόνι – Η ανακοίνωση:
Το ΔΣ του Εξωραιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου καλεί τα μέλη του, τους συγχωριανούς, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας,στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΥΡΙΟ 30-1-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 στο Μον Ρεπό, όπου θα συζητηθεί το καυτό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων που ταλανίζει χρόνια την Κέρκυρα.

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ.
Από  τις αποφάσεις που θα παρθούν θα καθοριστεί και η περαιτέρω στάση μας.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη.