ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κρόνος ενισχύεται – 4η μεταγραφή με Σπ. Αυλωνίτη - Από Δευτέρα η επόμενη!


Ο Κρόνος ενισχύεται –  4η μεταγραφή με Σπ. Αυλωνίτη -  Από Δευτέρα η επόμενη

Μια ακόμα μεταγραφή για τον Κρόνο. Ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής, εδώ και τρία χρόνια κάνει πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί. Να κάνει τον Κρόνο πρωταγωνιστή στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και με βάση το τριετές πλάνο να ανέβει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική δημιουργώντας γερές βάσεις με τις Ακαδημίες. Ο Γ. Καραϊσαρλής μαζί με τους συνεργάτες με πολύ κόπο και προσπάθεια αυτό το πλάνο υλοποιούν γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν τους χαρίζεται και τα πάντα κατακτιούνται με προσπάθεια. Μεγάλες μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να γίνεται η ομάδα όλο και πιο δυνατή. Έτσι και τώρα που η ομάδα είναι πρώτη πασχίζουν να κάνουν τον Κρόνο πανίσχυρο κλείνοντας τα αυτιά τους σε ποικίλες κακοήθειες. Στις προσωπικές αξίες του Καραϊσαρλή και της Διοίκησής του υπάρχει το «ευ αγωνίζεσθαι», μόνο με θεμιτά μέσα να πρωταγωνιστούν και να κατακτούν τίτλους και το έχουν αποδείξει τρία χρόνια, τώρα και με το παραπάνω!

Η μεταγραφή που ανακοίνωσε ο Κρόνος αφορά τον 17 χρονο Σπύρο Αυλωνίτη από τους Αυλιώτες που έπαιζε μέχρι τώρα στην Κ 20 του ΑΟ Κέρκυρα. Ο Σπύρος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας με αρχές και ήθος. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού, αλλά και δεξιού μπακ. Θα βοηθ΄σει τον Κρόνο με δεδομένο ότι υποχρεωτικά στην 11άδα πρέπι να παίζει ένας νεαρός μέχρι και 17 ετών.

Να σημειωθεί ότι παρόλο που ο Κρόνος διαθέτει ένα πλουσιότατο ρόστερ με 26 πολύ καλούς παίκτες, θεωρείται δεδομένο ότι από τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και άλλη μεταγραφή!
Η ανακοίνωση του Κρόνου

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο αμυντικό Σπύρο Αυλωνίτη. Καλωσορίζουμε τον Σπύρο στην οικογένεια του Κρόνου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.
Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας!