ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φαίαξ τριών αστέρων!
Φαίαξ τριών αστέρων!

Με βάση τον βαθμολογικό πίνακα ο Ηρακλής Σφακερών ήταν το φαβορί στο σημερινό (Τετάρτη 3/1) αγώνα στο γήπεδο Περιβολίου, αλλά ο Φαίαξ ήταν τριών αστέρων. Είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα νίκησε πανάξια με  3 – 0 και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στο 10΄ο Αρ. Νικομάνης αξιοποίησε την καλή πάσα του Θάνου, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έδωσε το προβάδισμα με 1 – 0 στον Φαίακα. Στη συνέχεια ο Αρίστος  και ο Σταύρος έχασαν ευκαιρίες για το  2- 0. Στο 23΄ο Αρίστος, από τους πρωταγωνιστές της νίκης, πάσαρε στον Σταύρο που διαμόρφωσε το 2 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.

Πιο επιθετικά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο Β΄ημίχρονο, ενώ ο Φαίαξ ήθελε να διαχειριστεί το υπέρ του 2 – 0. Ο Ηρακλής στο 50΄και στο 60΄έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να μειώσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ευκαιρίες που αφύπνισαν τον Φαίακα που ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και στο 70΄ο Δημήτρης εκμεταλλεύτηκε την επέλαση του Αρίστου και την ωραία σέντρα και με πλασέ έγραψε το τελικό 3 – 0. Σπύρος, Δημήτρης και Χριστόφορος έχασαν στη συνέχεια ευκαιρίες.

Διαιτησία: Καββαδίας, Κοσκινάς, Δημητράς

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Θ. Νικομάνης) Ρώσσης, Χαρ., Χρ., Ευτ., Σπ., Σπ., Αρ., Θ., Κ., Δ., Στ. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι Γκίνης, Χριστοφ., Κ., Νικομάνης


ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ: (Λαγός) Ν. Μαλύας, Μεταλληνός, Νικοκάβουρας, Μπάνος, Ασπιώτης, Λαγός, Στ. Μαλύας, Ψαράς, Αραβαντινός, Μεσημέρης, Αρλούνος. Έπαιξε και ο Βασιλάκης