ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Ηρακλής Τζιάλλας ενισχύει τον Κρόνο!


Ο Ηρακλής Τζιάλλας ενισχύει τον Κρόνο!
Τη δεύτερη μεταγραφή ανακοίνωσε η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή. Πρόκειται για τον ικανότατο επιθετικό Ηρακλή Τζιάλλα 22 χρονών που ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα το 2014 – 15 και το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κοζάνη (Γ΄Εθνική). Συνέχισε στον ΑΟ Βελισσαρίου και πέρυσι με τον Θεσπρωτό στη Γ΄ Εθνική. Φέτος αγωνιζόταν στην Ανατολή.
Ο Ηρακλής έρχεται στον Κρόνο με πολλές φιλοδοξίες θέλοντας να συμβάλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Ο Διοικητικός ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής στις εξέδρες του γηπέδου Παλαιοκαστριτών την Τρίτη στον αγώνα Αστε΄ρας Λιαπάδων - Κρόνος  1 - 4 μαζί με τους δυο ματαγραφέντες ικανούς επιθετικούς Δ. Μπονέρη και Η. Τζιάλλα.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του στο www.argyrades.gr
«Η απόφασή μου να γίνω κάτοικος Κέρκυρας για τους επόμενους μήνες δεν ήταν εύκολη, καθώς έπρεπε να αφήσω πίσω μου ανθρώπους και Συλλόγους που με στήριξαν. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο νησί και στην οικογένεια του Κρόνου! Δε σας κρύβω ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες, οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, Πρόεδρος, Διοίκηση και φίλαθλοι με έχουν ενθουσιάσει με την ευγένεια, τη φιλοξενία και την αγάπη τους για την ομάδα. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω, ώστε να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ομάδας που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ΄Εθνική!»

Η Ανακοίνωση του Κρόνου
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο επιθετικό Ηρακλή Τζιάλλα.
Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην οικογένεια του Κρόνου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.
Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας!

 
Ο Θ. Καββαδίας μέλος του ΔΣ του Κρόνου με τον Η. Τζιάλλα στο γήπεδο της Ελεούσας στα Γιάννενα