ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιθετική ενίσχυση του Κρόνου με Δ. Μπονέρη!


Επιθετική ενίσχυση του Κρόνου με Δ. Μπονέρη!
Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Κρόνο η πρώτη μεταγραφή. Είναι ο 24χρονος επιθετικός Δ. Μπονέρης που αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του προπονητή Ρ. Μπολάνο.
Ο Σερραίος, επιθετικός, γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου του 1993, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού και το 2012 έγινε επαγγελματίας και έπαιξε στον Πανσερραϊκό μέχρι την άνοδο της ομάδας στη Football league. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε, μισή σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μισή στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Γ’ Εθνική). Από πέρυσι μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ΑΕ Λευκίμμης.
Ο Δημήτρης Μπονέρης στις πρώτες δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τόνισε: «Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά προτίμησα τον Κρόνο που είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο και με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ είναι σοβαροί και αξιόπιστοι και με έπεισαν με την πρόταση που μου έκαναν. Για μένα είναι σημαντικό ότι υπάρχει ένας ικανός και έμπειρος προπονητής που έχει στόχο την άνοδο της ομάδας. Άλλωστε και οι δικές μου φιλοδοξίες δεν περιορίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα. Θέλω μαζί με τον Κρόνο να ανέβουμε στις εθνικές κατηγορίες και θα το πετύχουμε συλλογικά και με μεθοδική δουλειά».
Η Ανακοίνωση του Κρόνου
«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο επιθετικό Δημήτρη Μπονέρη.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Κρόνου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.
Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας!»

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ένας αμυντικός, ένας σέντερ φορ και ένας νεαρός κάτω των 17 χρόνων. Πρόκειται για «ενδεκαδάτους» παίκτες που θα ενισχύσουν τον Κρόνο στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ωστόσο, με τον Γ. Καραϊσαρλή ποτέ οι μεταγραφές δεν τελειώνουν. Όσοι τον ξέρουν επιμένουν ότι παρακολουθεί όλες τις μεταγραφικές κινήσεις και αν χρειαστεί είναι ικανός για οποιαδήποτε μεταγραφή θα φέρει τον Κρόνο σε θέση ισχύος.