ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καββαδίας (αυτοκινητιστής)


Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καββαδίας (αυτοκινητιστής)
Λίγες ώρες πριν από την ονομαστική του γιορτή το Σάββατο 6/1, των Θεοφανείων, έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καββαδίας (αυτοκινητιστής) σε ηλικία 79 χρονών στον Άγιο Νικόλαο (Κέρκυρας). Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αργυράδες και εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο μετά τον γάμο του, όπου δημιούργησε μια μεγάλη και καλή οικογένεια με πέντε παιδιά και πολλά εγγόνια.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια και τους συγγενείς, αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Γιατί ήταν πολύ αγαπητός, όχι μόνο στην περιοχή που κατοικούσε, αλλά σε όλη την Κέρκυρα. Ήταν άνθρωπος που ξεχώριζε για την καλοσύνη και την κοινωνικότητά του. Δούλεψε τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια ως ταξιτζής. Πάντα με χαμόγελο και καλοσύνη για να εξυπηρετήσει κάθε συνάνθρωπο. Πολύ καλός σύζυγος και πατέρας, στήριγμα της οικογένειας.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Γενάρη, στις 3μμ, στον Άγιο Νικόλαο, όπου κηδεύτηκε. Πλήθος κόσμου από όλο το νησί συνόδεψε τον Γιάννη στην τελευταία κατοικία του. Όλο το ΔΣ του Κρόνου, οι προπονητές και έδωσαν το παρόν τιμώντας τον εκλιπόντα, που ήταν πεθερός του διοικητού ηγέτη της ομάδας, του Γιάννη Καραϊσαρλή.