ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι δυο ανακοινώσεις του Αστέρα Πετριτή για το ντέρμπι με τον Κρόνο


Οι δυο ανακοινώσεις του Αστέρα Πετριτή για το ντέρμπι με τον Κρόνο

Μετά το ντέρμπι Κρόνος – Αστέρας Πετριτή 2 – 1, χθες Σάββατο 13/1, το ΔΣ του Αστέρα εξέδωσε δυο ανακοινώσεις. Η μια λίγο μετά τον αγώνα και η άλλη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Το www.argyrades.gr τις παρουσιάζει, χωρίς σχόλια και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Ανακοίνωση 1η

Ήττα για τον Αστέρα με 2-1 από τον Κρόνο Αργυράδων στο γήπεδο του Περιβολίου. Ο Κρόνος ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 και στη συνέχεια η ομάδα μας μείωσε το σκορ με το Βασίλη Καββαδία, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους για τη συγκλονιστική τους υποστήριξη. Η ομάδα μας θα προπονηθεί ξανά τη Δευτέρα στο γήπεδο του Πετριτή. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται!

Ανακοίνωση 2η

Στο ίδιο έργο θεατές. Σήμερα στο γήπεδο του Περιβολίου διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Κρόνου Αργυράδων και Αστέρα Πετριτή. Πρωταγωνιστές του ματς ο κ. Κώστας Γιουργας και οι βοηθοί του, οι οποίοι αποφασισαν με το "έτσι θέλω" να καθορίσουν την τύχη του παιχνιδιού και να καθαρίσουν τον Αστέρα κάνοντας το σαφές από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ευτυχώς για όλους ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς ήταν αρκετός όπως επίσης και οι καμερες. Δυστυχώς τέτοιες διαιτησίες αμαυρώνουν την αξιοπιστία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και το οδηγούν πολλά χρόνια πίσω. Παρ' όλα αυτά ο Αστέρας Πετριτή θα συνεχίσει να μοχθεί ενωμένος!