ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Βουτιά ΙΧ στη στροφή του … θανάτου στις Αργυράδες – Σώος ο οδηγός!


Βουτιά ΙΧ στη στροφή του … θανάτου στις Αργυράδες – Σώος ο οδηγός!

3 Ιανουαρίου, πριν από οκτώ μέρες το www.argyrades.gr είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τίτλο: «Η στροφή του …θανάτου στις Αργυράδες και η αδιαφορία των αρμοδίων» Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Δεκάδες οδηγοί έχουν δει τον χάρο με τα μάτια τους ακόμα και με μικρές ταχύτητες, αφού η στροφή είναι πολύ απότομη, χωρίς την αναγκαία σήμανση και, κυρίως, χωρίς προστατευτικές μπάρες. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός οδοστρώματος και έχουν πέσει μέσα στον τράφο ή στην παρακείμενη μάντρα κατοικίας. Πολλοί έχουν τραυματιστεί, άλλοι σοβαρά και άλλοι ελαφρά. Από καλή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα μέχρι τώρα. Αυτοκίνητα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές ή και έχουν καταστραφεί. Αλλά οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας «αγρόν ηγόρασαν».

Και ιδού σήμερα, Πέμπτη 11/1, ένας ακόμα οδηγός, από την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, στις 3.10 το μεσημέρι είδε τον Χάρο με τα μάτια του. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε στην τελευταία στροφή στις Αργυράδες με κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας, πριν από τη διασταύρωση στο Ξεροπήγαδο ξέφυγε από την πορεία του και έκανε βουτιά θανάτου, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και της ανάποδης κατασκευαστικά στροφής και της έλλειψης προστατευτικής μπάρας. Για να καταλάβει κανείς τον κίνδυνο, χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες.


Τυχερός ο οδηγός μέσα στην ατυχία του δε τραυματίστηκε σοβαρά. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΓΝ Κέρκυρας


ΥΓ Συνεχίστε τον ... ύπνο κυρίες και κύριοι αρμόδιοι του Δήμου, της Περιφέρειας και του κράτους. Σιγά μη σας ενδιαφέρει η ζωή κάθε απλού ανθρώπου! Μην ταράζεστε, έχετε τόσα ... σοβαρά θέματα να ασχοληθείτε.