ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κίνδυνος – θάνατος στις στροφές στις Αργυράδες – Σώος ο οδηγός – στο Νοσοκομείο ο συνοδηγός!Κίνδυνος – θάνατος στις στροφές στις Αργυράδες – Σώος ο οδηγός – στο Νοσοκομείο ο συνοδηγός!
Τι άλλο πρέπει να γίνει, για να ενδιαφερθούν Πολιτεία – Δήμος και Περιφέρεια για τις επικίνδυνες στροφές στις Αργυράδες από Αγία Τριάδα μέχρι Ξεροπήγαδο;
Δεκάδες ατυχήματα πιστοποιούν με τον πιο επικίνδυνο και δραματικό τρόπο τη φοβερή –κυριολεκτικά- κατάσταση του οδικού δικτύου. Πριν από λίγες μέρες το www.argyrades.gr είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Δεκάδες οδηγοί έχουν δει τον χάρο με τα μάτια τους ακόμα και με μικρές ταχύτητες, αφού η στροφή είναι πολύ απότομη, χωρίς την αναγκαία σήμανση και, κυρίως, χωρίς προστατευτικές μπάρες. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός οδοστρώματος και έχουν πέσει μέσα στον τράφο ή στην παρακείμενη μάντρα κατοικίας. Πολλοί έχουν τραυματιστεί, άλλοι σοβαρά και άλλοι ελαφρά. Από καλή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα μέχρι τώρα. Αυτοκίνητα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές ή και έχουν καταστραφεί. Αλλά οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας «αγρόν ηγόρασαν».

Και πάλι σήμερα, Τετάρτη 31/1 περίπου στις 3.30 το μεσημέρι ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την πόλη τούμπαρε σε μια από τις στροφές μετά το Δημοτικό Σχολείο & Γυμνάσιο – Λύκειο Αργυράδων.

Ευτυχώς ο οδηγός βγήκε σώος, ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με μαρτυρίες και διακομίστηκε στο Γ. Ν. Κέρκυρας.