ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι ελλείψεις έφεραν την ήττα για τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου
ΦΩΤΟ Αρχείου

Οι ελλείψεις έφεραν την ήττα για τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου

Με τη δεύτερη ήττα έκλεισε τον Α΄ γύρο ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, χθες (Τετάρτη 3/1) στο γήπεδο της Κασσιώπης από τον τοπικό Δία που είχε τους κεραυνούς στα χέρια του. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα ότι οι πολλές και σοβαρές ελλείψεις ήταν μια από τις βασικές αιτίες της ήττας, αφού μόλις 13 παίκτες ήταν ετοιμοπόλεμοι. Παρόλα αυτά ο Κεραυνός το πάλεψε και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή και ευκαιρίες για θετικό αποτέλεσμα.

Στο Α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν αμυντικά και ο Κεραυνός είχε την υπεροχή, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Όμως έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Χαντάι που πάσαρε, αλλά αμυντικός ανέκοψε την πορεία της μπάλα προς τα δίχτυα. Έτσι το Α΄ ημίχρονο έληξε 0 - 0.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Κεραυνός πίεσε περισσότερο. Είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα υπέρ του. Μια με τον Χαντάι και μια με τον Θρασύβουλο Καλούδη που το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή της εστίας του Δία.

Στο 75΄από εκτέλεση κόρνερ ο Γρίβας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το χειρότερο για τους φιλοξενούμενους συνέβη λίγο αργότερα, όταν ο Αλ. Δημουλής είδε – δίκαια- τη 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να μείνουν με δέκα παίκτες.
Στο 87΄σε αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Βάρελης εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Διατησία: Πουλημάς, Σκορδίλης, Μουζακίτης

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ: (Προβατάς) Σαρακηνός, Σαλβάνος, Τρύφωνας, Μαυρωνάς, Βουργίδης, Μπάνος, Κυριάκης, Σ. Πουλιάσης, Α. Πουλιάσης, Βάρελης, Γρίβας. Έπαιξαν και οι: Μπαζιώτας, Κρεμμύδας, Λουκάς, Σκαφιδάς


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) Ν. Ρέβης, Α. Δημουλής, Κουρτέσης, Μίαρης, Ν. Ρέβης, Ν. Μηνάς, Χ. Μηνάς, Καββαδίας, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Ν. Δημουλής. Έπαιξαν και οι: Τάσσης, Βλαχόπουλος, Ν. Δημουλής