ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο «Χ» ειρουργείο του Τόμπρου στους Παξούς ο Κρόνος!


Στο  «Χ» ειρουργείο του Τόμπρου στους Παξούς ο Κρόνος!

Δυο υπερπολύτιμους βαθμούς άφησε σήμερα, Κυριακή 28/1, το μεσημέρι ο Κρόνος στο «χ»ειρουργείο του Τόμπρου στους Παξούς. Εντάξει ο Κρόνος στο Α΄ ημίχρονο ήταν μέτριος, ενώ στο Β΄ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια με τον άτυχο Μπονέρη.
Ο Τόμπρος θύμα, ίσως, της αρρωστημένης ατμόσφαιρας που έχουν διαμορφώσει μερίδα των Media, αλλά και ορισμένοι παράγοντες και προπονητές περί εύνοιας του Κρόνου ανέχτηκε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, που έπρεπε από την αρχή να βλέπουν σωρηδόν κάρτες, αλλά δεν καταλόγιζε ούτε φάουλ. Μπορεί να μην έκανε το καραμπινάτο λάθος, όπως στον περσινό αγώνα που δεν έδωσε οφθαλμοφανέστατο πέναλτι υπέρ του Κρόνου, αλλά αυτή η ανοχή στο πολύ σκληρό παιχνίδι αντιρρόπησε την ανωτερότητα του Κρόνου στον αγωνιστικό χώρο. Να σημειωθεί ότι ο Κρόνος λόγω της διαιτησίας έχει χάσει επτά βαθμούς! Τρεις στο Θινάλι με τον Κολυτά, δυο με τον επόπτη Σταμάτη (και διαιτητή) τον Γιούργα στις Νυμφές και δυο με τον Τόμπρο σήμερα στους Παξούς! Την ώρα που άλλοι συνδιεκδικητές μετρούν βαθμούς που δε δικαιούνταν! Και από πάνω πέφτει και η λάσπη!
Ένας Κρόνος που έδωσε δικαιώματα με την εμφάνισή του στο Α΄ ημίχρονο. Επέτρεψε στους γηπεδούχους στη μία και μοναδική φάση στο 40΄να προηγηθούν και στη συνέχεια να τρέχουν και να μη φτάνουν. Σε όλο το Α΄ ημίχρονο δυο καλές ευκαιρίες για τον Κρόνο με Παπαστεργίου και Καραγιάννη.
Ισοπεδωτικός ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Δυο φορές ο Κοιλιάρας, μια ο Βλάσσης (Γαμπρός) δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν πολύ καλές ευκαιρίες. Πολύθάτυχος ο Δ. Μπονέρης που σε δυο φάσεις σημάδεψε το δοκάρι.
Ο αρχηγός Β. Πετρόγιαννης, όπως και στις Νυμφές διατήρησε τον Κρόνο στην κορυφή ισοφαρίζοντας σε 1 – 1. Ο ίδιος στάθηκε πολύ άτυχος στο 92΄να σώσει την παρτίδα, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ξυστά από το δοκάρι σκορπίζοντας την απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων του Κρόνου.
Οι συνθέσεις:
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ρ. Μπολάνο) Ζάχος, Ασπιώτης, Ανυφαντής, Κ. Γραικός, Μεσημέρης, Πετρόγιαννης, Κονισπολιάτης, Στρατηγός, Τσιάλας, Παπαστεργίου, Καραγιάννης. Έπαιξαν και οι: Κοιλιάρας, Βλάσσης (Γαμπρός), Μπονέρης, Α. Γραικός

ΑΟ ΠΑΞΩΝ: Εκκρεμεί