ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δηλώσεις Γ. Χονδρογιάννη για το ντέρμπι Κρόνος – ΑστέραςΔηλώσεις Γ. Χονδρογιάννη για το ντέρμπι Κρόνος – Αστέρας

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου Κρόνος – Αστέρας Πετριτή 2 – 1, ο προπονητής των φιλοξενουμένων Γ. Χονδρογιάννης δήλωσε τα παρακάτω στο www.argyrades.gr
«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κρόνου για την προσπάθεια που κάνει. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχίσει το ίδιο δυνατά. Σέβομαι και αγαπώ τον Κρόνο, γιατί τον υπηρέτησα πιστά μεγάλο διάστημα της προπονητικής μου καριέρας. Ο Κρόνος, επειδή είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω, ότι δεν έχει την ανάγκη και τη βοήθεια κανενός.

Δυστυχώς σήμερα παρά το γεγονός ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που το χάρηκαν όλοι οι φίλαθλοι της Κέρκυρας που το παρακολούθησαν, ένας άνθρωπος δημιούργησε αυτά που δημιούργησε και πιστεύω ότι τα λάθη του ήταν εγκληματικά εις βάρος μας. Η ΕΠΣΚ έχει τα μάτια της στραμμένα πάνω στο πρωτάθλημα θα δει, θα μάθει και θα αναλύσει τα τραγικά λάθη αυτού του ανθρώπου και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Καλή συνέχεια στον Κρόνο και εύχομαι οι στόχοι του να υλοποιηθούν.
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Piranhas που βοήθησαν άλλη μια φορά την ομάδα μας.


Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο»