ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φαίαξ Μαραθιά: Νίκη εκτός με ανατροπή παρά τις ελλείψεις


Φαίαξ Μαραθιά: Νίκη με ανατροπή παρά τις ελλείψεις
Στο γήπεδο της Κασσιώπης ο Φαίαξ των πολλών ελλείψεων παρά το σε βάρος του σκορ πήρε τη νίκη με τη θετική συμβολή των Μάριου και Θάνου Νικομάνη που μπήκαν σαν αλλαγές. Πρώτος αγώνας και πρώτη νίκη για τον νέο προπονητή, τον Σπύρο Νικομάνη και έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα με 3- 4 αναμενόμενες μεταγραφές.
Οι Λύκοι μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο και στο Α΄ ημίχρονο δάγκωναν, αφού εκτός από το γκολ που πέτυχαν στο 35΄είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.
Μάριος και Θάνος στο Β΄ημίχρονο ανέλαβαν δράση και οδήγησαν τον Φαίακα στη νίκη. Το 1 – 1 στο 65΄μετά από πλάγιο του Δημήτρη, ωραία ενέργεια του Θάνου … σέρβιρει στον Αρίστο που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 75΄το 1 – 2 με τον Θάνο να σερβίρει και τον Μάριο να πετυχαίνει το γκολ. Ο Φαίαξ πολύ καλός στο Β΄ημίχρονο είχε ευκαιρίες με Δημήτρη, Θάνο και Μάριο.
Οι συνθέσεις
ΑΟ ΛΥΚΟΙ: (Μιχαλιτσιάνος) Συριώτης, Η. Μαυρωνάς, Κόκκινος, Κάντας, Μιχαλιτσιάνος, Μεντής, Πέτας, Β. Μαυρωνάς, Καρύδης, Λέσσης

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Ρώσσης, Σ.Σ. Νικομάνης, Γκίνης, Χ., Σ., Σ., Χ., Κ., Α., Δ., Ι Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Μαρ., Θ. Νικομάνης