ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η στροφή του …θανάτου στις Αργυράδες και η αδιαφορία των αρμοδίων - ΦΩΤΟ


Η στροφή του …θανάτου στις Αργυράδες και η αδιαφορία των αρμοδίων - ΦΩΤΟ

Στροφή … θανάτου, θα μπορούσε να ονομάζεται, η τελευταία στροφή στις Αργυράδες με κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας, πριν από τη διασταύρωση στο Ξεροπήγαδο. Δεκάδες οδηγοί έχουν δει τον χάρο με τα μάτια τους ακόμα και με μικρές ταχύτητες, αφού η στροφή είναι πολύ απότομη, χωρίς την αναγκαία σήμανση και, κυρίως, χωρίς προστατευτικές μπάρες. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός οδοστρώματος και έχουν πέσει μέσα στον τράφο ή στην παρακείμενη μάντρα καοικίας. Πολλοί έχουν τραυματιστεί, άλλοι σοβαρά και άλλοι ελαφρά. Από καλή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα μέχρι τώρα. Αυτοκίνητα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές ή και έχουν καταστραφεί.


Αλλά οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας «αγρόν ηγόρασαν». Με άλλα λόγια αδιαφορούν. Σιγά μην ασχοληθούν με τόσο … ασήμαντα θέματα που σχετίζονται με τη σωματική ακεραιότητα, τη ζωή και την περιουσία του λαού. Έχουν …. σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν. Μην τους ταράζουμε τον ύπνο.
Άλλωστε δεν είναι και η μοναδική στροφή του … θανάτου. Δεκάδες τέτοιες στροφές … θανάτου υπάρχουν σε όλο το οδικό δίκτυο της Κέρκυρας!