ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανθρωπιά - Βοήθεια στον Δημήτρη Τρύφωνα


Ανθρωπιά - Βοήθεια στον Δημήτρη Τρύφωνα

Ο Δημήτρης Τρύφωνας από την Κέρκυρα έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για ολικού τύπου πάρεση του βραχιονίου πλέγματος μετά το ατύχημα που είχε τον Ιούνιο του 2015 στη Βόρεια Κέρκυρα. Νοσηλεύτηκε στα Γιάννενα (Χατζηκώστα) και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου παρέμεινε 3 μήνες .

Πριν μερικούς μήνες χειρουργήθηκε στη Euromedica κλινική για ψευδάρθρωση οστών αντιβραχίου με πλάκα οστεοσύνθεσης και οστικό λαγόνιο μόσχευμα .

Παρόλο το χειρουργείο Δημήτρης εμφανίζει ολική παράλυση του αριστερού άνω άκρου και το χέρι δεν παράγει καμία λειτουργία . Μετά απο σειρά εξετάσεων αποφασίστηκε η εισαγωγή του για δύο σοβαρές επεμβάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν προκειμένου να έχει λειτουργία το χέρι του.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και επικινδυνότητας να χάσει το χέρι του, ο Σύλλογος "ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ" πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει την υπόθεση του Δημήτρη γιατί βάση καταστατικού δεν μπορεί να βοηθήσει διαφορετικά .

Για τα δύο δύσκολα χειρουργεία καθώς και σειρά παρατεταμένης διάρκειας φυσιοθεραπειών , φαρμάκων , νάρθηκες χρειάζονται 18.000€ άμεσα γιατί ήδη είναι αργά. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε θα σας απαντήσουμε αμέσως.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :IBAN:GR64 0171 5820 0065 8210 9834 603
Swift(bic): PIRBGRAA
Δικαιούχος :Τρύφωνα Ελένη