ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μονομα«Χ»ία Κεραυνών


Μονομα«Χ»ία Κεραυνών

Οι δυο Κεραυνοί του Νότου μονομάχησαν σήμερα το πρωί της Κυριακής  25/2 στο γήπεδο της Λευκίμμης, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1 – 1.

Καλύτερος ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου στο πρώτο μέρος, με αρκετές φάσεις για γκολ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Καλούδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντάι, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ακόμα καλύτερη στη συνέχεια με τους ίδιους παίχτες, αλλά αυτή τη φορά ο Καλούδης έκοψε τη μπάλα στο Χαντάι και αυτός με
εξουδετερωμένο τερματοφύλακα πλάσαρε με υπερένταση άουτ.


Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός Δραγωτινών μπήκε πιο δυνατά και με τον Ν. Βλάσση προηγήθηκε 1-0, περίπου στο 55'. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και σε λιγότερο από δέκα λεπτά ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Θρ. Καλούδη μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χαντάι.

Παιχνίδι πάνω κάτω στη συνέχεια με τον Κεραυνό Δραγωτινών να απειλεί με Βλάσση και Σουλάνηνα χάνουν ευκαιρίες. Για τους φιλοξενούμενους που έμεινα και με δέκα ο Ν. Δημουλής  δεν εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα και ο Τάσσης δεν βρήκε τη μπάλα σεδυο καλές φάσεις.


Διαιτησία: Ξηρομερίτης, Μιχαλάς, Σταμάτης

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ: Α. Βλάσσης, Παπαβλασόπουλος, Μπασιάς, Ι. Βλάσσης, Πλασκασοβίτης, Μηνα΄ς, Κ. Βλάσσης, Σουλάνης, Γ. Βλάσσης, Κουρής, Ν. Βλάσσης. Έπαιξαν και οι: Κ. Πλασκασοβίτης, ΚαστρινόςΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κ. Καλούδης): Ν. Ρέβης , Κ. Ρέβης, Χ. Μίαρης Ν. Ρέβης , Α. Μίαρης, Καββαδίας, Ν. Δημουλής, Τάσσης, Μηνάς, Χαντάι, Θρ. Καλούδης .Έπαιξαν και οι: Κουρτέσης, Ε. Καλούδης, Βλαχόπουλος, Τ. Ρέβης


ΦΩΤΟ: http://apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr