ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σύλληψη για 10 κλοπές και διαρρήξεις και …


Σύλληψη για 10 κλοπές και διαρρήξεις και …

...Μεγάλη μπάζα από μοτοσυκλέτες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, αλλά …

Συνελήφθη, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, 32χρονος Κερκυραίος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διερευνήθηκαν συστηματικά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, που πραγματοποιήθηκαν, τους τελευταίους δύο μήνες περίπου σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί η δράση του 32χρονου σε αυτές, με λεία χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αναλύθηκαν, μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν, συνολικά 10 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων καθώς και 9 ακόμη απόπειρες, από τις οποίες ενδεικτικά ξεχωρίζουν:

η κλοπή, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αντίστοιχου αριθμού δίκυκλων μοτοσυκλετών, το χρονικό διάστημα από 05 έως 08-12-2017, από την πόλη της Κέρκυρας,
η διάρρηξη, το ίδιο χρονικό διάστημα, εμπορικής επιχείρησης και καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με λεία, το χρηματικό ποσό των (680) ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα,
η παραβίαση εμπορικής επιχείρησης, στις 28.01.2018, στην πόλη τη Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ και (2) κινητά τηλέφωνα.
η διάρρηξη, στις 14.02.2018, πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νότια Κέρκυρα, από το οποίο αφαίρεσε, προϊόντα καπνού συνολικής αξίας (2.500) ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ περίπου.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο 2 δίκυκλες μοτοσυκλέτες καθώς και μεγάλο μέρος των προϊόντων που είχε αφαιρέσει, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής του 32χρονου και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 32χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων που τον βαρύνει, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.