ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ισοπαλία 2 – 2 στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Φαίαξ – ΑΟ Βασιλατίκων


Ισοπαλία 2 – 2 στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Φαίαξ – ΑΟ Βασιλατίκων

Μάλον δίκαιη η μοιρασιά στο σημερινό, Κυριακή 25/2, ντέρμπι στο Περιβόλι μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Φαίακα και του ΑΟ Βασιλατίκων. Σε έναν αγώνα με τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις από κάθε ομάδα. Με τους Μαραθιώτε να μένουν πιο δυσαρεστημένοι, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή των τελευταίων λεπτών που ο ΑΟΒ έμεινε με 10 και στη συνέχεια με 9 παίκτες.


Ισορροπημένο παιχνίδι στο Α΄ημίχρονο με σκορ 0 -0. Μεγάλη ευκαιρία για τον Φαίακα στο 20΄με τον Ραυτόπουλο σε θέση τετ α τετ να πλασάρει και τον Ρώσση να σώζει. Ο Φαίαξ απείλησε και με τον Δ. Νικομάνη. Ο ΑΟΒ είχε δυο καλές ευκαιρίες με Κουτρούλη και Κάντα.


Καλύτερος ο ρυθμός του αγώνα στο Β΄ημίχρονο με την μπάλα πάνω – κάτω. Ο Κουτρούλης στο 60΄με ωραίο διαγώνιο σουτ από πλάγια και αριστερά μέσα από την περιοχή το 0 – 1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αρ. Νικομάνης από πλάγια αριστερά με εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού και στα δίχτυα γράφοντας το  1 – 1. Πριν προλάβουν να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί στο 72΄ο Θάνος Νικομάνης μπαίνει στην περιοχή του ΑΟΒ και με πλασέ το 2 – 1. Στο 80΄ο Μηνάς εκτελεί κόρνερ και με προβολή στο πρώτο δοκάρι ο Αρσ. Κουλούρης διαμορφώνει το τελικό 2 – 2.


Ο Φαίαξ σε δυο φάσεις με Αρίστο και μια με τον Θάνο έχασε ευκαιρίες για γκολ. Για τον ΑΟΒ καλή ήταν η ευκαιρία σε κεφαλιά του Κάντα και το τετ α τετ του Μηνά που απέκρουσε ο Ρώσσης. Αποβολή του Γιαννούλη στο 82΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Καλούδη στο 93΄με απευθείας κόκκινη.


Οι συνθέσεις:

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Ρώσσης, Σπ. Νικομάνης, Τσέκας, Χριστοφ. Νικομάνης, Στεφανίδης, Ραυτόπουλος, Κ. Γκίνης Σπ., Γούναρης, Αρ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Κ. Νικομάνης, Κ. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Θ. Νικομάνης, Κ. Γκίνης, Κυπριώτης, Ι. Νικομάνης


ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Α. Γελέκας) Ε. Πλασκασοβίτης, Α. Πλασκασοβίτης, Μαγγιώρος, Μηνάς, Γιαννούλης, Κουρής, Αρμπάν, Ρίζος, Κουτρούλης, Σ. Μαράι, Κάντας. Έπαιξαν και οι: Αρσ. Κουλούρης, Λειτούργης, Καλούδης.