ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στις 28 Φεβρουαρίου η συνάντηση με Σκουρλέτη για τα απορρίμματα


Κέρκυρα: Στις 28 Φεβρουαρίου η συνάντηση με Σκουρλέτη

 
Τέλος στην παρατεταμένη αναμονή για τη συνάντηση της κερκυραϊκής αντιπροσωπείας με τα στελέχη των αρμόδιων υπουργείων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, φαίνεται ότι μπαίνει εντός του μήνα. Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου με τον Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των απορριμμάτων. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος: Την επόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 2 μ.μ., στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο γραφείο του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, θα γίνει η συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον Υπουργό για το θέμα των απορριμμάτων, σύμφωνα με την απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι

Σύσκεψη προκειμένου να εξεταστεί η στάση των τοπικών φορέων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων καλεί ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου. Οι διοργανωτές ζητούν μεταξύ άλλων:
-Κεντρικό εθνικό σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμμάτων. Ανάθεση σε δημόσιο πανεπιστήμιο της μελέτης νέας χωροθέτησης εγκατάστασης της ολοκληρωμένης διαχείρισης (εργοστάσιο-ΧΥΤΥ- ανακύκλωση)
– Διάθεση των υλικών για την ενεργοποίηση εκτεταμένου προγράμματος ανακύκλωσης, αποκατάστη του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, μη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και απαγόρευση της συμμετοχής ιδιωτών στη διαχείριση των απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ:ert.gr,  Λυκούργος Σκιαδόπουλος