ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων για την παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μία ώρα»!


Το ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων για την παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μία ώρα»! 

Η μεγάλη επιτυχία του θεατρικού έργου «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μία ώρα» από το θεατρικό τμήμα του ΠΣΑ  στις πέντε παραστάσεις (26/27/28-1 και 3/4-2) που εκφράστηκε με τη μαζική και ενθουσιώδη προσέλευση του κοινού, αποτυπώνεται και στην απόφαση του ΔΣ του ΠΣΑ να ευχαριστήσει δημόσια τους συντελεστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της θεατρικής παραγωγής ΟΛΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ . Τον σκηνοθέτη μας και ηθοποιό Σωτήρη Γιαννούλη, τον αειθαλή Γιώργο Καββαδία που με την παρουσία του εμπνέει όλη τη σκηνή, τους ηθοποιούς Κώστα Καββαδία (Ντέμη), Αλέκο Κυνηγόπουλο, Ηλία Λουμάκη, Έλσα Σαμοϊλη, Βαρβάρα Σεβδαγιάν, τον Νίκο Καλούδη για την επιμέλεια των σκηνικών, τον Σάκη Καββαδία για τη μουσική , τον Μιχάλη Γκίνη για τα φώτα , τον Άγγελο Ασπιώτη για τον ήχο , την Κωστούλα Καββαδία για την επιμέλεια των κοστουμιών ,τον Σπύρο Λιούμπα στις κατασκευές , τον Νίκο και Βαγγέλη Καστρινό για την αφιλοκερδή βοήθειά τους στο φωτισμό,τη Λίτσα Καββαδία για τη βοήθειά της στο ταμείο εισιτηρίων και τις κρατήσεις θέσεων, τις ταξιθέτριες μας Γράντου Αναστασία και Καββαδία Μαρία του Αντωνίου (Κουτσού) και φυσικά τους χορηγούς της παράστασης.

Όσοι παρακολούθησαν σίγουρα κατάλαβαν το επίπεδο της παραγωγής και των ερμηνειών. Ότι λόγια και να πούμε θα είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό το ταλέντο που είδαμε στη σκηνή. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!