ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φαίαξ Μαραθιά: Αδικήθηκε και ηττήθηκε


Φαίαξ Μαραθιά: Αδικήθηκε και ηττήθηκε

Ακόμα φωνάζουν στον Μαραθιά με τον επόπτη Σταμάτη που δεν υπόδειξε το καθαρό οφ σάιντ στη φάση του γκολ του Δία Κασσιώπης στις καθυστερήσεις του Α΄ ημιχρόνου. Με αυτό το γκολ του Μπολοβίνου διαμορφώθηκε το τελικό 0 -1 με το οποίο ο Δίας δραπέτευσε από το Περιβόλι, χθες , Κυριακή 11/2. Ο Σπύρος Νικομάνης και οι παίκτες του ήξεραν ότι είχαν δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας σπάσει και το αήττητο του πρωτοπόρου Ν. Όλυμπου.


Παρόλα αυτά το πάλεψαν ακόμα και όταν σχετικά νωρίς, στο 50΄έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπ. Νικομάνη με δεύτερη κίτρινη. Μάλιστα στο 60΄είχαν και μια καλή φάση με τον Θάνο για να ισοφαρίσουν. Ακόμα μια ευκαιρία έχασαν και στο Α ημίχρονο που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων μετά από σουτ του Δημήτη Νικομάνη. Ωστόσο περισσότερο κοίταξαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους με αμυντική τακτική απέναντι στον Δία που υπερείχε και πίεζε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες.

Ο τραυματισμός (διάστρεμα) του Χ. Νικομάνη στο 85΄επισκίασε τον αγώνα και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 20 μέρες.


Διαιτησία: Δράμπαλος, Σταμάτης, Δημητράς

Οι συνθέσεις:

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Ρώσσης, Σπ. Νικομάνης, Τσέκας, Κουλούρης, Χαρ. Νικομάνης, Χρ. Γούναρης, Κ. Νικομάνης, Ραυτόπουλος, Θ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Στ. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Κυπριώτης, Κ. Γκίνης, Κ. Γκίνης Σπ., Χρ. Νικομάνης

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ: (Χειρδάρης) Σαρακηνός, Κατσάκ, Τρύφωνας, Μαυρωνάς, Μιχαλόπουλος, Πουλιάσης, Μπολοβίνος, Μπάνος, Ρεβενιώτης, Βάρελης, Γρίβας. Έπαιξαν και οι: Μίλο, Ζαφείρης, Φάσο, Μαρτζούκος


ΦΩΤΟ FB Δία