ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δύο παραστάσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στην Κέρκυρα.Δύο οι παραστάσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στην Κέρκυρα με το Γαστούρι

Μετά από την τεράστια ζήτηση που υπήρχε από το φιλόμουσο κοινό της Κέρκυρας για την επετειακή παράσταση της φιλαρμονικής Γαστουρίου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και αφού τροποποίησε το πρόγραμμα των παραστάσεων με το μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, θα δώσει και δεύτερη παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο με τη φιλαρμονική Γαστουρίου!

 Στις 9/3 μια μέρα πριν δηλαδή και στις 21:00 θα γίνει η πρεμιέρα αυτής της συνεργασίας και  στις 10/3 στις 20:00 θα ολοκληρωθεί η συνεργασία των 2 πλευρών. Την επιπλέον παράσταση ανακοίνωσε η ίδια με συνέντευξή της στην ΕΡΤ Κέρκυρας στο Λυκούργο Σκιαδόπουλο ενώ δήλωσε πανευτυχής για την εξέλιξη της συνεργασίας που δε σταματά να την εκπλήσσει ευχάριστα!   

Ήδη ξεκίνησε και η προπώληση της δεύτερης παράστασης με τη ζήτηση να είναι πολύ έντονη, επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενδιαφερθούν άμεσα.

 Σημεία προπώλησης: Corfuland Shop, Αλβέρτου Κοέν 2 (Δευτ-Παρ. 09:30-16:00 & Σαβ. 10:00-14:00)  και speedex courier Κουλίνες. 
Γενική Είσοδος 15 ευρώ