ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πώς γιόρτασαν στον Κρόνο τη νίκη επί του ΟΦΑΜ - ΦΩΤΟΠώς γιόρτασαν στον Κρόνο τη νίκη επί του ΟΦΑΜ - ΦΩΤΟ

Του Κ. Γ. Καλούδη

Δεν είναι λίγα   στο  χωριό μας που  μας δίνουν χαρά και μας κάνουν περήφανους.
Πέρα από το θέατρο, τη χορωδία,  το καρναβάλι, την ομορφιά του χωριού μας, την Αγία τριάδα και τον  Αϊ Γιώργη,   που σιγά-σιγά     αν τον προσέξουμε θα γίνει μια μικρή τουριστική πολιτεία γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχουμε και την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα μας τον ΚΡΟΝΟ.


Κυριακή, 11, του Φλεβάρη μετά τη νίκη του επί του ΟΦΑΜ, η  ομάδα, ο πρόεδρος  Γιάννης Καραϊσαρλής,  ο προπονητής Ρομπέρτο  Μπολάνο, o γυμναστής Πέτρος και σύσσωμο σχεδόν το διοικητικό συμβούλιο, ήρθαν με το λεωφορείο στο  χωριό  που τους περίμενε πλήθος κόσμου να τους  υποδεχτεί  και να τους επευφημήσει για τη σπουδαία νίκη τους επί του ΟΦΑΜ.

Αυτή ήταν μια σπουδαία νίκη γιατί  έφερε  την ομάδα μας στη κορυφή με τέσσερεις πόντους διαφορά από τον δεύτερο.  Οι ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος, το προπονητικό τιμ και   σχεδόν  όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  και πολλοί φίλοι  κάθισαν στη καφετέρια ΕΞΟΔΟΣ,     όπου και γέμισαν το χώρο με γέλια και  πειράγματα.

Τα τραπέζια γέμισαν με αναψυκτικά καφέδες και μπύρες για όσους είχαν το ελεύθερο. Λίγα μέτρα   πιο κάτω γινόταν άλλο πανηγύρι. Απόκριες είχαμε, και οι λουκουμάδες  είχαν τη τιμητική τους. Ουκ  και ολίγες ντουζίνες  έφτασαν ως την καφετέρια.    


Κάτι τέτοιες  εικόνες σημαίνουν πολλά  για    τους χωριανούς    που τη παρακολουθούν την ομάδα και  τη στηρίζουν.  Βέβαια πρώτα είναι   η δύναμη και η τέχνη που έχουν  το πρώτο ρόλο στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.   Αυτό το στοιχείο δείχνει να το   διαθέτουν,  από τον πρώτο ως τον τελευταίο στον Κρόνο.  Δεν παύει και η συμπαράσταση του κόσμου να είναι  ένα μεγάλο όπλο.  


Στη  πλειονότητά τους οι χωριανοί το  έχουν καταλάβει και δίχως άλλο θα βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην ομάδα.   Πολλά έχει κάνει    το χωριό μας όταν είναι ενωμένο και αγαπημένο. Ας πάρουμε παράδειγμα τον Αϊ Γιώργη. Πως ήταν πριν από μερικά χρόνια και που έχει φτάσει τώρα. Τίποτε δε θα ήταν αν εμείς οι χωριανοί δε δίναμε από το υστέρημά μας να γίνουν οι δρόμοι,  να μπει σε σχέδιο πόλης και να έρθει ο ηλεκτρισμός.Τόσα νεαρά παιδιά στην Ακαδημία  του Κρόνου  πηγαίνουν και γυμνάζονται στο γήπεδο στο Περιβόλι, γιατί δεν έχουμε γήπεδο δικό μας. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και γρήγορα να δούμε να γίνεται και το γήπεδο στον χώρο που ήδη υπάρχει. Έτσι και η Ακαδημία ποδοσφαίρου που θα αναβαθμίσει  πολύ το ποδόσφαιρό μας.  


Να ευχηθούμε πολλές νίκες  στο Κρόνο, και επίσης δύναμη και κουράγιο στη Διοίκηση.