ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συντονισμός δράσης κατά των πλειστηριασμών Κέρκυρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη το πρωί έξω από την Εφορία


Συντονισμός δράσης κατά των πλειστηριασμών Κέρκυρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη το πρωί έξω από την ΕφορίαΗ συγκέντρωση  διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου το πρωί, έξω από την Εφορία της Κέρκυρας με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών  που επιχειρεί η Κυβέρνηση.

Με ανακοίνωσή του ο Συντονισμός Δράσης κατά των πλειστηριασμών αναφέρει : «μπαίνει σε εφαρμογή η πιο μεγάλη «επιχείρηση» ν’ αλλάξει χέρια ο λαϊκός πλούτος. Κυβέρνηση, Ε.Ε. και κεφάλαιο αφού πετσόκοψαν το δικαίωμα στη δουλειά και το ψωμί και κάθε κοινωνικό δικαίωμα, τώρα επιδιώκουν πιο εύκολα και γρήγορα,  με ένα «κλικ» στον υπολογιστή κάποιου συμβολαιογράφου, να αρπάζουν οι τράπεζες και το κράτος το σπίτι της λαϊκής οικογένειας, το μαγαζάκι του μικροεπαγγελματία, το χωράφι του φτωχού αγρότη. Αλλά…

Ο Συντονισμός Δράσης κατά των πλειστηριασμών Κέρκυρας καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τις τοπικές και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, τους φοιτητικούς συλλόγους και τις συνταξιουχικές οργανώσεις την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ, 10 το Πρωί στη Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας να πούμε το πιο βροντερό, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!».