ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με πολύ κόσμο και κέφι ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ΦΩΤΟ


Με πολύ κόσμο και κέφι ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ΦΩΤΟ

Για μια ακόμα χρονιά ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών (ΣτεΑΑ)  έγινε πόλος έλξης, όχι μό των Αργυραδιτών, αλλά και πολλών Κερκυραίων και φίλων πιστοποιώντας ότι έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό. Πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία με την ίδια…συνταγή με τους αδελφούς Γιάννη και Γιώργο Σκολαρίκη και τον Στέργιο Βήτα στο μπουζούκι, στην «Έπαυλη» μια άνετη και φιλόξενη αίθουσα με τη συμμετοχή πάνω από 250 Αργυραδιτών και φίλων του Συλλόγου που γλέντησαν με την ψυχή τους από το μεσημέρι μέχρι τις 8 μμ.

Για πολλές ώρες κράτησαν οι χοροί και το κέφι με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Γιάννης και Γιώργος Σκολαρίκης μαζί με τον Στέργιο Βήτα στο μπουζούκι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικό με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Αξίζει να αναφερθούμε ότι τα δίστιχα του Ναπολέοντα Σκολαρίκη για τις Αργυράδες που τραγουδήθηκαν ξεσήκωσαν το κοινό. Για πολλές ώρες κράτησαν αμείωτο το κέφι και το γλέντι, με μεγάλες επιτυχίες και παραδοσιακά τραγούδια.


Εκ μέρους του ΔΣ καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου ο Γ. Καββαδίας (Μπέκος) και αναφέρθηκε στη θετική συμβολή όλων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου και ανάπτυξης συλλογικής δράσης. Ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Βασίλη Καλούδη που δεν μπόρεσε για οικογενειακούς λόγους να είναι παρόν, αλλά  έστειλε τον χαιρετισμό, τις ευχές μέσω του ΔΣ και πρόσφερε στον Σύλλογο 500 ευρώ εις μνήμην του πατέρα του Νεκταρίου Καλούδη που είχε πολύ μεγάλη παρουσία και προσφορά στα δρώμενα του Συλλόγου.
Την εκδήλωση και τον ΣτεΑΑ τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο πρόεδρος Συλλόγου Κεφαλωνιτών Κ. Αλυσανδράτος, ο Αντιπρόεδρος της Φαιάκων Ένωση – Ιόνιος Πολιτισμός Ι. Αργυροκαστρίτης, ενώ ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω σοβαρού προβλήματος. Ιδιαίτερη αναφορά και στον πρόεδρο του Κρόνου που Ι. Καραϊσαρλή που πάντα δίνει το δικό του παρόν, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε λόγω σοβαρών υποχρεώσεων με την ομάδα.