ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Καλούδης: «Καλύτερος ο Κρόνος, νίκησε δίκαια»


Γιάννης Καλούδης: «Καλύτερος ο Κρόνος, νίκησε δίκαια»

Με τα καλύτερα λόγια παράγοντες και παίκτες του Κρόνου μίλησαν για τη συμπεριφορά και τη φιλοξενία του πρώην προπονητή τους και νυν προπονητή του ΟΦΑΜ Γ. Καλούδη. Όλοι αναγνωρίζουν την αξία και το ήθος τους και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε για να διεξαχθεί ο αγώνας σε αθλητικά πλαίσια ανάμεσα στον ΟΦΑΜ και τον Κρόνο, χθες Κυριακή 12/2 στον Άη Μαθιά δείχνοντας το ήθος του.

Για τον αγώνα δήλωσε τα παρακάτω στο www.argyrades.gr

«Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, πάρα πολύ δυνατό. Δεν αντιμετωπίστηκε από την ομάδα μου με τη σοβαρότητα που έπρεπε, αν και ξέραμε ότι ήταν για μας τελικός και θέλαμε μόνο νίκη. Όταν, όμως, μια ομάδα δέχεται δυο γκολ από στημένες φάσεις και δίνει ένα τρίτο πραγματικό δώρο στον αντίπαλο, σίγουρα δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δε θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ο Κρόνος ήταν καλύτερος από τον ΟΦΑΜ και δικαιότατα κέρδισε.

Από την άλλη η ομάδα μου πρέπει να αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό παιχνίδι, τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΛ και πρέπει να υπερασπιστούμε το υπέρ μας 1 – 0 και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο, γιατί θεωρώ ότι ήταν κάτι παραπάνω από άψογο. Καλή συνέχεια στον Κρόνο και στην ομάδα μου.

Εύχομαι υγεία σε όλους».