ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Άκηστις Πρωτοψάλτη στο Γυμνάσιο Λευκίμμης!


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Γυμνάσιο Λευκίμμης!

Στο γυμνάσιο Λευκίμμης βρέθηκε η δημοφιλής ερμηνεύτρια στο περιθώριο των προβών της με τη φιλαρμονική Γαστουρίου για τον εορτασμό των 120 χρόνων ... από την ίδρυσή της.

Η 'Άλκηστις Πρωτοψάλτη , ιδιαίτερα απλή και προσιτή με τους μαθητές , τραγούδησε μαζί τους αρκετή ώρα συνοδευόμενη στο πιάνο από τον καθηγητή μουσικής του σχολείου κύριο Νίκο Δημητρόπουλο. Μίλησε στους μαθητές για τη ζωή της, για το πολιτισμό της χώρας, για τη μόρφωση και τη παιδεία τα οποία, όπως ανέφερε, είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι για οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας.Ευχαρίστησε τη διευθύντρια του σχολείου κυρία Γιανναδάκη Μαρία για τα δώρα που της προσέφερε ενώ συζήτησε με πολύ ενδιαφέρον με το σύλλογο διδασκόντων για τις που διαμορφώνονται στη παιδεία. Φωτογραφήθηκε με όλη τη μαθητική κοινότητα, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα με όλους τους μαθητές και αποχαιρέτησε το σχολείο συγκινημένη για όσα της προσέφερε, συγχαίροντας τους μαθητές και το καθηγητής τους για τη προετοιμασία που είχαν κάνει.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα για τη τοπική κοινωνία της επίσκεψης της κυρίας Πρωτοψάλτη στο γυμνάσιο Λευκίμμης.

ΠΗΓΗ: kerkyrasimera.gr