ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έκρυψε τους κεραυνούς του! – ΦΩΤΟ


Έκρυψε τους κεραυνούς του! – ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου  αναδείχτηκε ισόπαλος  0 – 0 με τον Α.Ο. Συναράδων σήμερα, Τετάρτη 14/2 στο γήπεδο του Πετριτή.

Οι Συναραδίτες  μπορούσαν να πετύχουν και γκολ στις αρχές του αγώνα, αφού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν με σουτ έξω από την περιοχή στο 5' και έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι περίπου στο 8' με πλασέ μέσα από την περιοχή που όμως πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, ασύνδετοι νωθροί και χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, παρά με στημένες φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν, πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Καλύτερες φάσεις το φάουλ του Θρ. Καλούδη που πέρασε λίγο άουτ, μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Α. Δημουλή που απέκρουσε ο πολύ καλός γκολκίπερ του Α.Ο.Σ.Ακόμα μια επικίνδυνη κεφαλιά του Θρ. Καλούδη πέρασε άουτ και  στις καθυστερήσεις ένα καλό σουτ των Συναράδων βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακά Ρέβη. Έτσι έμεινε η λευκή ισοπαλία.

Διαιτησία: Τόμπρος, Κοσκινάς, ΔημητράςΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) : Ν. Ρέβης, Κ. Ρέβης, Κουρτέσης, Χ. Μίαρης, Ν. Ρέβης, Καββαδίας, Τάσσης, Μηνάς, Α. Μίαρης, Ν. Δημουλής , Καλούδης Θ.Έπαιξαν και οι: Α. Δημουλής, Ν. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Χαντάι.


ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ (Μαστροθανάσης) Μ. Γραμμένος, Μπασίκ, Ζότε, Μπούζης, Αργυρός, Ανυφαντής, Μαζαράκης, Σέλα, Παναουρίδης, Μπόχαλης, Σ. Γραμμένος. Έπαιξε και ο Μουμούρης

ΦΩΤΟ: http://apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr