ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έφυγε νέος ο Τάσος Κάντας (Κ. Ρεβίλιη)


Έφυγε νέος ο Τάσος Κάντας (Κ. Ρεβίλιη)

Έφυγε για το στερνό ταξίδι ο Τάσος Κάντας (Κ. Ρεβίλιη) σε ηλικία 57 χρονών. Ο Τάσος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 22/2 χάνοντας τη σκληρή και άνιση μάχη με την ασθένεια που τον είχε πλήξει. Παρά τη μάχη που έδωσε εδώ και καιρό με γενναιότητα και αξιοπρέπεια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Τάσος ήταν από τους ανθρώπους που ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και το ήθος του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καμίνια του Πειραιά, αλλά είχε πάντα στην καρδιά και το μυαλό τον της καταγωγής του, τις Αργυράδες και την Κέρκυρα. Δραστήριος και δημιουργικός δούλεψε με τιμιότητα και ήταν ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Δημιούργησε μια πολύ καλή οικογένεια και ήταν από τους ανθρώπους με κοινωνική δράση και προσφορά. Ασχολήθηκε και πρόσφερε σε αθλητικούς Συλλόγους. Ήταν μέλος του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών με μεγάλη προσφορά. Άνθρωπος κοινωνικός και με διάθεση να προσφέρει σε κάθε συνάνθρωπο που είχε ανάγκη. Πορεύτηκε στη ζωή του με αρχές και αξίες.

Η απώλεια του Τάσου είναι οδυνηρή. Θα μένει, όμως η πορεία του στη ζωή και η μνήμη του σαν πηγή ζωής για τα παιδιά, τη σύζυγο και όλους, όσοι τον γνώρισαν.


Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το Σάββατο 24/2 στον ΙΝΑγίου Ελευθερίου στα Καμίνια  και πλήθος κόσμου σε κλίμα οδύνης συνόδεψε τον Τάσο στην τελευταία του κατοικία στο Γ΄Νεκροταφείο Αθηνών.