ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το «ευχαριστώ» του Κρόνου και η φιλοξενία του ΟΦΑΜ!


Το «ευχαριστώ» του Κρόνου και η φιλοξενία του ΟΦΑΜ!
Σε ένα ντέρμπι ΟΦΑΜ – Κρόνος που μύριζε μπαρούτι λόγω της κρισιμότητάς του, αλλά και, κυρίως, για τα επεισόδια του Α΄ γύρου και όχι μόνο, υπήρξαν οι ψύχραιμες φωνές και από τις δυο ομάδες που επικράτησαν. Με ελάχιστες παραφωνίες το κλίμα ήταν πολύ καλό με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα που θα τη ζήλευαν ακόμα  και ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Οι δυο πρόεδροι Κουρής και Καραϊσαρλής και συνεργάτες τους στάθηκαν στο ύψος της Ιστορίας των δυο ομάδων. Σημαντικός ο ρόλος και των δυο προπονητών, αλλά και των παικτών, ώστε αυτό το ντέρμπι να προάγει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και να αναβαθμίσει τις σχέσεις των δυο ομάδων. 

Ο Γιάννης Καλούδης προς τιμήν του σε δηλώσεις προς το www.argyrades.gr παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κρόνου, όπως και η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΑΜ στη σελίδα στο FACEBOOK που αναφέρθηκε στον «ανώτερο αγωνιστικά σε αυτό το παιχνίδι Κρόνο Αργυράδων».
Από την άλλη οι Αργυραδίτες  ευχαρίστησαν τους Αγιομαθίτες για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα τους, στο ντέρμπι κορυφής.


Η ανακοίνωση:  «Ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ του Κρόνου Αργυράδων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του ΟΦΑΜ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κο Κουρή και τον προπονητή, Γιάννη Καλούδη για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος».