ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Μέσης Κέρκυρας: Καμία επιβάρυνση και χρήση στην περιοχή του Τεμπλονίου και της μέσης ΚέρκυραςΕπιτροπή Αγώνα Κατοίκων Μέσης Κέρκυρας: Καμία επιβάρυνση και χρήση στην περιοχή του Τεμπλονίου και της μέσης Κέρκυρας.
STOP στην ανοχή λένε οι κάτοικοι της Μέσης Κέρκυρας για τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου
Με απόφαση της ΓΣ οι κάτοικοι της μέσης Κέρκυρας δίνουν 10 μέρες προθεσμία στον δήμο Κέρκυρας για να απομακρυνθούν τα δέματα από την χωματερή Τεμπλονίου
Έτσι με το πέρας των δέκα ημερών από την ημέρα που πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απομάκρυνση των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας, οι κάτοικοι καλούνται να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 31/1/2018 οι κάτοικοι της μέσης Κέρκυρας έκαναν συνέλευση στην πλατεία του χωριού Τεμπλονίου και αποφάσισαν τα εξής:

 1) Δίνουμε δεκαήμερη προθεσμία στον δήμο Κέρκυρας για να απομακρυνθούν τα δέματα από την χωματερή Τεμπλονίου.

2) Τα σκουπίδια που πρόκειται να έρθουν από τους Παξούς αν δεν μπορούν να δεματοποιηθούν λόγω προχωρημένης σήψης δεν πρόκειται να αφήσουμε να θαφτούν στην χωματερή


3) Η απόφαση των κατοίκων όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σταθερή και είναι μια. Καμία επιβάρυνση και χρήση στην περιοχή του Τεμπλονίου και της μέσης Κέρκυρας.