ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μονομαχία Αστέρων στη βροχή – Νίκη για τους Λιαπάδες


Μονομαχία Αστέρων στη βροχή – Νίκη για τους Λιαπάδες

Στη μονομαχία των Αστέρων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σήμερα, Σάββατο 14/2, στο Σκριπερό επικράτησε ο Αστέρας των Λιαπάδων με 2 – 0.

Μέτρια εμφάνιση του Αστέρα του Πετριτή που έχει παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση προηγήθηκαν 1- 0 με πέναλτι του πολύ καλού Φούκη στο 27’. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπαμιόγλου που ανετράπη μέσα στην περιοχή. Πιο επικίνδυνοι οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις στο Α΄ ημίχρονο με Μποζίκη και Μεταλληνό. Στο 80΄ο Μποζίκης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 με σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας ωραία ενέργεια του Μπαμιόγλου.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Αστέρα Πετριτή προσπάθησαν, πίεσαν, απείλησαν, είχαν και δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Ο νεαρός Καλησπεράτης για έναν ακόμα αγώνα ξεκίνησε βασικός αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή αναφέρει:

Ήττα για την ομάδα μας με 2-0 από το Αστέρα Λιαπαδων. Κακή εμφάνιση για την ομάδα σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο. Απαράδεκτη και οι φιλοξενία των γηπεδούχων οι οποίοι μέσω συγκεκριμένων ατόμων δημιούργησαν εχθρικό κλίμα και ιδιαίτερη ένταση στο παιχνίδι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Τέτοιου είδους φιλοξενιες αμαυρώνουν το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και το οδηγούν χρόνια πίσω. Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την κάκιστη εμφάνιση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ (Ν. Ανδριώτης) Κυριακίδης, Κουρτελέσης, Ρούσσος, Θεόδοτος, Ν. Ανδριώτης, Φούκης, Ντακούρ, Μποζίκης, Μεταλληνός, Μπαμιόγλου, Δημητριάδης. Έπαιξαν και οι: Μπούρμπος, Ν. και Στ. Κατσαρός.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γ. Χονδρογιάννης) Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Καββαδίας, Πολύζος, Γαρδικιώτης, Μυρίλλας, Γεωργοπάλης, Δ. Ίσερης, Καλησπεράτης, Μάμαλος. Έπαιξαν και οι: Πελάης, Γραμμένος, Ι. Λέσσης, Κατσαρός.