ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα από επίθεση χρυσαυγιτών


Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα από επίθεση χρυσαυγιτών


H επίθεση σημειώθηκε χθες (25/2) κατά τις 19.00 στον "Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα" του Πειραιά, στην Ναυάρχου Βότση 11
Προχθές σημειώθηκε θρασύτατη επίθεση στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα από ομάδα ατόμων που προέρχονταν από τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ οι μάρτυρες της επίθεσης αναφέρουν πως αποχώρισαν φωνάζοντας το σύνθημα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή-Αυγή».
Η επίθεση σημείωθηκε κατά το άνοιγμα του χώρου για προγραμματισμένη συνέλευση, ενώ οι επιτιθέμενοι έφεραν κράνη, στειλιάρια και πυρσούς.
Στον χώρο βρισκόταν και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικά ευμεγέθη τραύματα τριχωτού, σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση που επικαλείται το Omniatv:
Ανακοίνωση του ΕΚΧ Φαβέλα:
Σήμερα το απόγευμα στο άνοιγμα του χώρου για την εβδομαδιαία συνέλευσή του, δεχτήκαμε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών με λοστούς, κράνη και φωτοβολίδες. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο και τραυματισμοί ατόμων που βρίσκονταν εκεί.
Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί εκρηκτικών υλών και ερευνών σε σπίτια από μερίδα του τύπου.
Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανακοίνωση. Το γεγονός δε θα μείνει αναπάντητο. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας φοβίζουν!