ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Eπιτροπή για τη διεκδίκηση της μεταφοράς των απορριμμάτων


Κέρκυρα: Συστάθηκε η επιτροπή για τη διεκδίκηση της μεταφοράς των απορριμμάτων

 
Συστάθηκε χθες το μεσημέρι η επιτροπή η οποία θα μεταβεί στην Αθήνα για συναντήσεις με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να ζητηθεί η μεταφορά των «δεμάτων» εκτός Κερκύρας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Την επιτροπή θα αποτελούν ο Δήμαρχος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, το Εμπορικό Επιμελητήριο, οι εκπρόσωποι των συλλόγων των κατοίκων Τεμπλονίου και Λευκίμμης, ενώ είναι στην ευχέρεια των βουλευτών και της Περιφέρειας να την συνοδεύσουν. Στη σύσκεψη πήραν μέρος η βουλευτής Φωτεινή Βάκη, η αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Μωραΐτης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μερόπη Υδραίου, Γιάννης Τρεπεκλής και Μπάμπης Χαραλάμπους με συμβούλους των παρατάξεων τους, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ασπιώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, και εκπρόσωποι των συλλόγων των κατοίκων Τεμπλονίου και Λευκίμμης.

Στο μεταξύ χθες ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γ Παντελιός μετέβη στην Κοζάνη όπου είχε επαφές με εκπροσώπους της ΔΙΑΔΥΜΑ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις της εταιρείας. Σύμφωνα με τον κο Παντελιό δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη δέσμευση καθώς την τελική απόφαση θα πάρει η γενική συνέλευση της εταιρείας

ΠΗΓΗ: ert.gr, Μαρίνα Μοσχάτ