ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία της ΑΕ Λευκίμμης για διαιτησία και «φιλοξενία»!


Καταγγελία της ΑΕ Λευκίμμης για διαιτησία και «φιλοξενία»
Η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε οξεία καταγγελία κατά της διαιτησίας και της «φιλοξενίας» από τον Τηλυκράτη για τον αγώνα της Κυριακής στη Λευκάδα επιβεβαιώνοντα πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του www.argyrades.gr τόσο μετά τη λήξη του Α΄ημιχρόνου, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας,με την ομάδα του Τηλυκράτη για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε με το βαρύ 4-0. Η Αθλητική ένωση Λευκίμμης πήγε να αγωνιστεί στην Λευκάδα,να διεκδικήσει την υπέρβαση. Παρόλες τις ελλείψεις που είχαμε ήρθε να προστεθεί ακόμα άλλη μία στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.Η ομάδα πήγε εκεί με πίστη με πολλούς φιλάθλους μαζί της,παρόλο τις δυσμενείς συνθήκες(η βροχή δεν σταμάτησε ποτέ) ακόμη και με τα παιδιά που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν κοντά της ,όπως αρμόζει σε ομάδες με ιστορία.
Αυτά όμως δεν έγιναν σεβαστά από την αντίπαλη ομάδα, και από τους άρχοντες της αναμέτρησης(κύριο Μάντζιο, κύριο Καραλή και κύριο Μωυσιάδη), οι οποίοι νομίζουμε ότι το είδαν ελαφριά, γιατί δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Οι άρχοντες της αναμέτρησης έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μας δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην κερδίσει η ομάδα της Λευκάδας.

Αποτέλεσμα; Στο 27' να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με 2-0 και με τα δύο γκολ ως οφ-σαιντ νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε τι έγινε μέχρι το 90' της αναμέτρησης σε ένα γήπεδο χωράφι. Για την ιστορική ομάδα της Λευκάδος,τον Τηλυκράτη 2014 δεν θα πούμε για το τι έγινε στον αγώνα ποδοσφαιρικά,θα πούμε, όμως, πως οι παίχτες που φοράνε την φανέλα της Λευκίμμης κάνοντας τα μεγαλύτερα διπλά φέτος στην κατηγορία σε κανένα γκολ μας δεν πήγαν στους αντίπαλους φιλάθλους να πανηγυρίσουν,δείχνοντας τους τα γεννητικά τους όργανα πόσο μάλλον στους συναδέλφους τους από την ομάδα μας.
Και αυτό το λέμε γιατί είμαστε η μόνη ομάδα που έχουμε κόσμο στα εκτός και γεμίζουμε τα ταμεία των αντιπάλων. Οι προκλήσεις άλλωστε ήταν από την ώρα που εισήλθαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδος,και γενικότερα μία ατμόσφαιρα που μύριζε περίεργα πράγματα. Επειδή είναι μάταιο να γίνονται αναφορές το είδαμε και άλλες φορές φέτος, οι του Τηλυκράτη θυμούνται από τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον κύριο Μπούμπα (οπού ακόμη τον πληρώνουμε) πως στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα γυρίζουν στην σφαίρα της ελληνικής πραγματικότητας.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 1951