ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πάλεψε ο ΑΟ Βασιλατίκων – Μαγική εικόνα το 1 – 4 από το δυνατό Βέλος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΠάλεψε ο ΑΟ Βασιλατίκων – Μαγική εικόνα το 1 – 4 από το δυνατό Βέλος

Η πιο πικρή ήττα φέτος για τον ΑΟΒ ήταν, ίσως, η σημερινή, Τετάρτη 21/3, στο γήπεδο Πειβολίου. Πρώτα γιατί ψαλίδισε τις ελπίδες για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και ύστερα γιατί η εμφάνιση ήταν καλή και η εικόνα μαγική, χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε την πολύ καλή ομάδα των Βελονάδων που έχει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα.

 Ο ΑΟΒ είχε κατά διαστήματα την υπεροχή, αλλά πλήρωσε ορισμένα και πολύ σοβαρά λάθη. Στο 3΄ο Καζιάνης στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και το Βέλος, όχι μόνο δεν ανοίγει το σκορ, αλλά δέχεται γκολ στην αντεπίθεση του ΑΟΒ. Ο Κάντας με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα πετυχαίνει το 1 – 0.

Στο 6΄διπλό λάθος στην άμυνα του ΑΟΒ, παρέμβαση του Μέσα, κακό κοντρόλ από τον Ρίζο και αυτογκόλ 1- 1. Αμέσως μετά, στο 8΄ο Μέσα από τα πλάγια σέντρα σουτ με πολλά φάλτσα και 1 – 2 για το Βέλος.

Σέντρα – σουτ του Μηνά στο 15΄και δοκάρι για τον ΑΟΒ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα. Καλό το σουτ του Τ. Μαράι στο 25΄, αλλά ο Μιχαλάς αποκρούει. Τριπλή ευκαιρία για τον ΑΟΒ στη συνέχεια μετά από σέντρα του Μηνά ο Κουλούρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Σ. Μαράι πλασάρει αποκρούει αμυντικός και Τ. Μαράι δεν μπορεί να πετύχει το γκολ, αφού οι φιλοξενούμενοι αποκρούουν.

 Στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου, στο 47΄, λάθος στην άμυνα του ΑΟΒ το εκμεταλλεύεται ο Κοντογιώργης  και πασάρει έτοιμο γκολ στον Καζιάνη που εδραιώνει τη νίκη του Βέλους ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3.

Πολύ επικίνδυνες κεφαλιές, αλλά άουτ από Κουλούρη και Γιαννούλη στη συνέχεια, ενώ το επικίνδυνο σουτ του Κάντα εξουδετερώνει ο Μιχαλάς. Δυο επικίνδυνες φάσεις στις αντεπιθέσεις και από τους φιλοξενούμενους.

Στο 75΄ο Κοντογιώργης δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 1 – 4.

Διαιτησία: Νικόπουλος, Γ. Σταμάτης, ΜαργαρίτηςΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ (Α. Γελέκας) Ε . Πλασκασοβίτης, Α. Πλασκασοβίτης, Ρίζος, Κουλούρης, Γιαννούλης, Μηνάς, Κουρής, Τ. Μαράι, Μπότσης, Σ. Μαράι, Κάντας. Έπαιξαν και οι: Ανδρονικόπουλος, Αλμπάν, Κόσσια


ΑΟ ΒΕΛΟΣ ΒΕΛΟΝΑΔΩΝ (Α. Αγάθος) Μιχαλάς, Άνθης, Μαρτίνος, Κουρτελέσης, Κοντός, Α. Αγάθος, , Μέσας, Π. Αγάθος, Καζιάνης, Κοντογιώργης, Γουλής. Έπαιξε και ο Πανδής.