ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων τη Δευτέρα 26/3


Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων τη Δευτέρα 26/3

Την ετήσια απολογιστική του Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων την Δεύτερα 26 Μάρτη στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Η Ανακοίνωση:

Εκτός των διαδικαστικών θεμάτων της απολογιστικής Συνέλευσης θα ανοίξει μία ουσιαστική συζήτηση για το σχέδιο δράσης του Συνδέσμου στην νέα τουριστική χρονιά με κυρίαρχο ζήτημα την κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , τις αναδιαρθρώσεις (μεταβιβάσεις – ανακαινίσεις ) ξενοδοχείων και την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Ξεχωριστή θέση στην Γενική Συνέλευση θα έχει η συζήτηση και λήψη μέτρων ενάντια στον εργοδοτικό τραμπουκισμό και τρομοκρατία που εμφανίζονται στην φετινή σαιζόν πριν καν ξεκινήσει η λειτουργία των ξενοδοχείων .

Τα θέματα της κλαδικής σύμβασης , της εργοδοτικής τρομοκρατίας , των αναδιαρθρώσεων δημιουργούν εκρηκτικό περιβάλλον στις σχέσεις εργασίας ,στην τουριστική οικονομία του νησιού .

Επειδή πιστεύουμε ότι είναι θέματα τα οποία οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν ευθύνη για τις όποιες εξελίξεις , ξεκινήσαμε σειρά ενημερωτικών επαφών που ξεκίνησαν την Τετάρτη 21 Μάρτη με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και θα συνεχιστούν μετά την Συνέλευση με όλους του φορείς.

\Για ένα πράγμα να είναι όλοι βέβαιοι ότι στην πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία του κερκυραϊκού τουρισμού ,όπως αυτή προδιαγράφεται , δεν θα αφήσουμε να μετατραπεί αυτή , στην πιο μαύρη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.