ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Δίας ανώτερος 3 – 0 τον ΑΟ Βασιλατίκων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Ο Δίας ανώτερος 3 – 0 τον ΑΟ Βασιλατίκων

Ο ΑΟ Βασιλατίκων είχε ανάγκη από θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κασσιώπης το Σάββατο 10/3, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν καλή απέναντι στον ισχυρό και τρίτο στη βαθμολογία Δία.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη – αυτή τη φορά με 3 – 0 - και βλέπουν να ανοίγει διάπαλτα ο δρόμος της ανόδου στην Α΄. Στο Α΄ημίχρονο ο ΑΟΒ στάθηκε καλά, δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες και απείλησε με σουτ των Τ. Μαράι και Κουτρούλη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθού στο 30΄με γκολ του Αντώνη Πουλιάση με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο Β΄ημίχρονο Ο Δίας είχε την υπεροχή και στο 70΄πέτυχε το 2 – 0  με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Γρίβα στο "γάμα"του Φ. Μαράι ! Ο Γρίβας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90+ διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.
Διατησία: Μίχος, Βραδής, Ν. Κουλούρη
Οι συνθέσεις:
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ: (Χειρδάρης) Σαρακηνός, Βλ΄χος, Ζαφείρης, Βουργίδης, Μιχαλόπουλος, Κ. Σαλβάνος, Α. Πουλιάσης, Σ. Πουλιάσης, Γρίβας, Μπάνος, Τρύφωνας. Έπαιξαν και οι: Κυριάκης, Σ. Σαλβάνος, Μπολοβίνος, Λάτσι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Α. Γελέκας)Φ. Μαράι, Α. Πλασκασοβίτης, Μαγγιώρος, Κουλούρης, Γιαννούλης, Ρίζος, Μηνάς, Τ. Μαράι, Κουτρούλης, Σ. Μαράι, Κάντας. Έπαιξαν και ποι: Μπότσης, Μπάστας.