ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

3o Πασχαλινό Τουρνουά 5χ5 στον Μαραθιά: Ελάτε να παίξουμε μπάλα 3 – 12 Απριλίου3o Πασχαλινό Τουρνουά 5χ5 στον Μαραθιά: Ελάτε να παίξουμε μπάλα 3 – 12 Απριλίου

Ακόμα καλύτερα οργανωμένο και αναβαθμισμένο θα είναι το φετινό 3o Πασχαλινό Τουρνουά 5χ5 (3 – 12 Απριλίου) που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθιά για τρίτη χρονιά στο γήπεδο του χωριού! Η μεγάλη συμμετοχή στα δύο προηγούμενα τουρνουά δείχνει ότι το φετινό θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους νέους όχι μόνο της Νότιας Κέρκυρας, αλλά και όλου του νησιού.

Όλα τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Φαίακα Μαραθιά θα προσπαθήσουν για την καλύτερη οργάνωση του τουρνουά. Αξίζει, όμως, να σημειώσουμε ότι ψυχή και οργανωτικός νους είναι ο Θάνος Νικομάνης.

Στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές αναφέρουν: Φτιάχτε την ομάδα σας και ελάτε να παίξουμε μπάλα! Θα υπάρχει μεγάλο χρηματικό έπαθλο για την πρώτη ομάδα καθώς κύπελλα και μετάλλια! Για όλους τους παίχτες θα υπάρχουν μπουκάλια με νερό, επίσης και αποδυτήρια με ζεστό νερό! Η συμμετοχή κάθε παίχτη για όλους τους αγώνες θα είναι στα 10 ευρω, ενώ κάθε ομάδα πρέπει να έχει το λιγότερο 8 παίχτες.

Οι εγγραφές των ομάδων λήγουν στις 31\3.

Κάθε αγώνας θα έχει 2 ημίχρονα των 20 λεπτών και θα υπάρχει διαιτησία 2 ατόμων. Με το που τελειώσουν οι εγγραφές θα γίνει συνάντηση των αρχηγών για τις ακριβείς ώρες και μέρες των αγώνων καθώς και η κλήρωση! Περισσότερες πληροφορίες στο inbox η στο 6998315644 !

Να μη χάσουμε, λοιπόν, την ευκαιρία και να θυμόμαστε ότι η 31η Μάρτη είναι η τελευταία μέρα των εγγραφών!