ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κεραυνός Αγ. Νικολάου: Άνοδος με 6άρα!


 
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Εύκολο απόγευμα, σήμερα Τετάρτη, 21/3, για τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου απέναντι στους «αδύνατους» Λύκους του Νησακίου στο γήπεδο του Πετριτή. Μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη με 6 – 0 που ουσιαστικά σημαίνει και άνοδο στην Α΄ κατηγορία για τους παίκτες του Κ. Καλούδη που πιστεύουν ότι αξίζουν ακόμα περισσότερα και ελπίζουν, όσο η διαφορά από τον Ν. Όλυμπο είναι στο -2.

Στο 15΄ο Θρ. Καλούδης το 1 – 0 και στο 40΄το 3 – 0. Ενδιάμεσα στο 30΄ο Χ. μηνάς το 2 – 0.

Στο Β΄ ημίχρονο και στο 50΄ο Α. Μίαρης συνέχισε τον χορό των γκολ διαμορφώνοντας το 4 – 0. Στο 55΄ο Χαντάι το 5- 0 και το τελικό 6 – 0 διαμόρφωσε ο Τάσσσης στο 69΄Ο Κεραυνός έχασε και ευκαιρίες σε έναν αγώνα που δεν προσφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες και κριτική.

Διαιτησία: Βλάσσης, Καλυβιώτης, Μπρέλλας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) Ν. Ρέβης, Κ. Ρέβης, Ν. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Χ. Μίαρης, Τάσσης, Χ. Μηνάς, Καββαδίας, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Α. Μίαρης. Έπαιξαν και οι: Ν. Ρε΄βης, Τρ. Ρέβης, ΚουρτέσηςΑΟ ΛΥΚΟΙ ΝΗΣΑΚΙΟΥ: (Μιχαλιτσιάνος) Κατσαρός, Μεντής, Κάντας, Χίσμο, Μιχαλιτσιάνος, Κόκκινος, Μπάμης, Η. Μαυρωνάς, Β. Μαυρωνάς, Συριώτης, Κίτο. Έπαιξαν και οι:Μακρής, Σαλβάνος, Τσενεμπής.