ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον Κρόνο γιόρτασαν τα γενέθλια του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή (ΦΩΤΟ)Στον Κρόνο γιόρτασαν τα γενέθλια του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή


Γιορταστικό το κλίμα στον Κρόνο σήμερα, αφού ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου έχει τα γενέθλιά του. Πάμπολλες οι ευχές, όχι μόνο από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο με δεδομένο ότι ο Γιάννης Καραϊσαρλής είναι πολύ δημοφιλής.

Η γιορτή και η κοπή της γενέθλιας τούρτας στο φιλόξενο στέκι του Θανάση Καλούδη και της Ράνιας στο Κατώι στις Αργυράδες με την παρουσία όλης της ομάδας , μετά την προπόνηση, μελών του ΔΣ και πολλών φιλάθλων με τις καλύτερες ευχές για τον πρόεδρο. Ευχάριστη έκπληξη για τον πρόεδρο ο ερχομός του γιου του Πάνου από την Πάτρα που ήρθε αποκλειστικά για τα γενέθλια του πατέρα του. Στον Κρόνο είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό μετράει πάρα πολύ.
Νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο Περιβολίου. Στον Κρόνο παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος συνεχίζουν την προετοιμασία για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, απομένουν τέσσερις αγώνες, με εντατικούς ρυθμούς και δεν επαναπαύονται από το +7. Μάλιστα την Παρασκευή θα διεξαχθεί και φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Κέρκυρα Κ20.
Ωστόσο, δε λείπουν και τα δυσάρεστα. Στον Κρόνο πενθούν για την Πανδή Μαρία, μια εξαιρετική γυναίκα και μητέρα του γιατρού Χρήστου Πανδή που ήταν πρόεδρος της ομάδας το 2002 -03 και με διαρκή και σημαντική προσφορά. Μάλιστα το ΔΣ του Κρόνου θα παραστεί στην κηδεία που θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή, στο Νεκροταφείο Λευκίμμης.ΦΩΤΟ: Θεοτόκης Καββαδίας