ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νεκρός ο αρχιμανδρίτης Μάνης, ο Κερκυραίος Ανδρέας Μπολοβίνος (εικόνες)


Νεκρός ο αρχιμανδρίτης Μάνης, ο Κερκυραίος Ανδρέας Μπολοβίνος (εικόνες)

O αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το όχημά του από το Γύθειο, ενώ το σήμα του κινητού του σταμάτησε να εκπέμπει στις 7:20΄ μμ της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την ευρύτερη περιοχή του Κότρωνα.

O Ανδρέας Μπολοβίνος Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1955. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 3/6/2006 και πρεσβύτερος στις 4/6/2006. Ιδιαίτερα καλλιεργημένος πνευματικά, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1978 και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1989.

Από την ημέρα της χειροτονίας του υπηρετεί ως εφημέριος ιεροκήρυκας στη Μητρόπολη Μάνης. Έχει αναπτύξει σημαντική ιεροκηρυκτική δραστηριότητα, ασκώντας παράλληλα αφιλοκερδώς την ιατρική ως παιδοψυχολόγος.
Το ρεπορτάζ από το Lakonikos.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Λακωνικού Τύπου”, το μεσημέρι της Τρίτης, εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην περιοχή Καμάρες Καλυβίων Δήμου Αν. Μάνης, που εικάζεται ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο ιερέα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το όχημα εντοπίστηκε μέσα σε θαλάσσια περιοχή με τον “ουρανό” του οχήματος στον βυθό, ενώ δύτες διεξαγάγουν έρευνες για τη σώμα του άτυχου αρχιμανδρίτη.
Πηγή: Lakonikos.gr