ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δηλώσεις Μάκη Κουλούρη μετά την επιστροφή του στην Αναγέννηση
Ο Μάκης Κουλούρης επέστρεψε ξανά στο … σπίτι του στην Αναγέννηση. Δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόσκληση του ΔΣ μετά την παραίτηση του Μπάμπη Κοκκινίδη. Ο  Μάκης Κουλούρης που ξεχωρίζει για τις ικανότητες και το ήθος κατάφερε πέρυσι να πετύχει τον στόχο της παραμονής με την ομάδα να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να αδικείται σε αρκετά ματς από το αποτέλεσμα. Άλλα με τη λήξη της περιόδου για επαγγελματικούς, κυρίως, λόγους υπέβαλλε την παραίτησή του, παρά την πρόταση του ΔΣ για να συνεχιστεί η συνεργασία. Μάλιστα απέρριψε και προτάσεις άλλων ομάδων.
Ο Μ. Κουλούρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής (UEFA B) με πολλές ικανότητες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα φοιτητικά του χρόνια ως Γυμναστής σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά. Συνέδεσε το όνομάτου ως προπονητής με την πιο χρυσή σελίδα της Ιστορίας της Αναγέννησης την περίοδο 2012-13 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Συνέχισε την περίοδο 2013 – 14 και συνέχισε για ένα διάστημα στον Κρόνο. Πέρυσι και πάλι Αναγέννηση.
Ο Μάκης Κουλούρης ήδη προετοιμάζει την ομάδα για τον καθοριστικό αγώνα αυτής της αγωνιστικής με τον ΑΟ Κοντοκαλίου στο γήπεδο Περιβολίου που θα κρίνει πολλάγια τον στόχο της απευθείας παραμονής στην Α1.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr αναφέρει: «Στόχος είναι πρώτα από όλα η νίκη την Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΟ Κοντοκαλίου. Μια νίκη που μπορεί και να μας εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή στην Α1. Ύστερα από αυτό μπορούμε να έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε σε όσο ψηλότερη θέση μπορούμε. Θέλουμε, όμως, να παίζουμε σε κάθε αγώνα καλό ποδόσφαιρο και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά επενδύοντας στο μέλλον»
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ ανακοινώνει την πρόσληψη του Κουλούρη Μάκη για την θέση του προπονητή. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία .