ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ευχαριστήριο Θιναλιακού και συγχαρητήρια στον Κρόνο!Ευχαριστήριο Θιναλιακού και συγχαρητήρια στον Κρόνο!

Σε μια κίνηση που δείχνει ποδοσφαιρικό πολιτισμό την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται με το … πιστόλι στον κρόταφο, προχώρησαν οι παράγοντες του Θιναλιακού. Εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον Κρόνο και τον πρόεδρό του Γ. Καραϊσαρλή για την φιλοξενία και για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.   Για τον Θιναλιακό στόχος της επόμενης χρονιάς είναι το ντάμπλ και τέλος  ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία της στο γήπεδο του Περιβολίου.

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Θιναλιακού αισθάνεται την ανάγκη, καταρχήν να ευχαριστήσει το ΔΣ του Κρόνου Αργυράδων και τον Πρόεδρο του προσωπικά, για την πραγματικά μοναδική φιλοξενία μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα απ' όλα θέαμα και διασκέδαση και οφείλουμε με τη συμπεριφορά μας να αναδεικνύουμε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η συμβολική παρουσία των προέδρων εντός αγωνιστικού χώρου, δίπλα στον παρατηρητή για πρώτη φορά σε παιχνίδι τοπικού δίνει το στίγμα του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε αμφότεροι.

Κατά δεύτερο λόγο, θέλουμε να συγχαρούμε τον Κρόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχυθούμε καλή συνέχεια στην παραπάνω κατηγορία.
Ο Θιναλιακός συνεχίζει την προσπάθειά του για την κατάληψη της τιμητικής δεύτερης θέσης στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Πιο σοφοί και πιο έμπειροι σχεδιάζουμε από τώρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο,
προσηλωμένοι στους δύο μεγάλους μας στόχους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν σήμερα κοντά στην ομάδα μας, που δεν σταμάτησε στιγμή να την ενισχύει.