ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου με δικηγόρους και συμβολαιογράφους στην Κέρκυρα για τους πλειστηριασμούς


Κέρκυρα: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου με δικηγόρους και συμβολαιογράφους

 
Με τα Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Κέρκυρας συναντήθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από στελέχη της κίνησής της.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο κατά των πλειστηριασμών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Θα σταθούμε απέναντι και στους πλειστηριασμούς που έγιναν και σε όσους θα γίνουν, ώστε να τους ακυρώσουμε στην πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη στάση τόσο των δικηγόρων όσο και των συμβολαιογράφων της Κέρκυρας.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Γ. Καλούδη για την αναφορά που έκανε στον εγκλεισμό του πατέρα της στις φυλακές της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια της δικτατορίας επισημαίνοντας ότι οι αγώνες για δημοκρατία χαρακτηρίζουν τη στάση της οικογένειάς της διαχρονικά.

Την απόφαση των συμβολαιογράφων του νησιού να απέχουν από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς επανάλαβε ο πρόεδρός τους, Κώστας Γιαννακούρης αναφερόμενος στο μέτωπο που έχει δημιουργηθεί πανελλαδικά με τη στάση εννέα προέδρων Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας. Χαρακτήρισε, τέλος, ψευδείς τους ισχυρισμούς ότι η αποχή από τους πλειστηριασμούς στην Κέρκυρα γίνεται προκειμένου να προστατευθούν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

ΠΗΓΗ: www.ert.gr