ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κ. Καλούδης (προπονητής Κεραυνού Αγ. Νικολάου): «Μεγάλη νίκη – Συνεχίζουμε…»Κ. Καλούδης (προπονητής Κεραυνού Αγ. Νικολάου): «Μεγάλη νίκη – Συνεχίζουμε…»

Η φετινή πορεία του Κεραυνού Αγ. Νικολάου έχει ξεπεράσει και τις υψηλότερες προσδοκίες των ανθρώπων του. Βρίσκεται στη 2η θέση -2 βαθμούς από τον Ν. Όλυμπο τον οποίο νίκησε στο ντέρμπι του Σαββάτου 10/3. Πέρα από τα καλά αποτελέσματα στον Κεραυνό ο προπονητής Κ. Καλούδης και οι παράγοντες της ομάδας έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια που ενστερνίζεται τια αρχές και τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σε αυτό το πνεύμα και οι δηλώσεις του προπονητή Κ. Καλούδη στο www.argyrades.gr μετά τον αγώνα Κεραυνός – Ν. Όλυμπος 1 – 0.

«Πήραμε μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά, κυρίως, ηθικά, γιατί όλοι μας είχαν ξεγραμμένους από την αρχή. Δείξαμε με την εμφάνισή μας ότι έχουμε καλή ομάδα με συνέπεια και διάρκεια. Θέλω να ευχαριστήσω του ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βρισκόμαστε πολύ ψηλότερα από εκεί που βάλαμε τον πήχη στην αρχή της χρονιάς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο επιμένοντας να βρισκόμαστε πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και στο πνεύμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».