ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έως το φθινόπωρο η παραχώρηση της παραλιακής ζώνης


Κέρκυρα: Έως το φθινόπωρο η παραχώρηση της παραλιακής ζώνης

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο Κέρκυρας ήταν το αντικείμενο συνάντησης που έγινε πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γ.Γ. Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, ο Πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπύρος Στεφανίδης, καθώς και οι βουλευτές Κώστας Παυλίδης και Φωτεινή Βάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά οι διαδικασίες παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο και ετέθη το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους. Μιλώντας στο σταθμό μας, ο βουλευτής Κώστας Παυλίδης ανέφερε ότι η παραχώρηση εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το επόμενο φθινόπωρο. Ο ΟΛΚΕ θα κρατήσει μόνο τη ζώνη από το σημερινό κτήριο διοίκησης του λιμανιού έως το Καφέ Γυαλί, χωρίς, όπως φαίνεται, να έχει ξεκαθαριστεί αν η χρήση των καταστημάτων στο Καφέ Γυαλί παραμείνει στον ΟΛΚΕ ή αποδοθεί στη αυτοδιοίκηση αφού ο δρόμος, κάτω από τον οποίο βρίσκονται, σήμερα ανήκει στην Περιφέρεια.


ΠΗΓΗ: ert.gr, Λυκούργος Σκιαδόπουλος