ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ρ. Μπολάνο (προπονητής ΚΡΟΝΟΥ): «Δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα)Ρ. Μπολάνο (προπονητής ΚΡΟΝΟΥ): «Δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα)

Με δηλώσεις του προς το www.argyrades.gr ο προπονητής του Κρόνου Ρομπέρτο Μπολάνο μετά τον αγώνα Κρόνος – Θιναλιακός 4 – 0 αναφέρθηκε στη δίκαιη νίκη του Κρόνου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η συμβολή του Ρ. Μπολάνο στη νίκη και γενικότερα στην πορεία της ομάδας είναι καθοριστική.

Οι δηλώσεις:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι και κερδίσαμε δίκαια. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίξει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Πέρα από το βαθμολογικό όφελος, η νίκη μας είναι σημαντική και παίρνει μεγαλύτερη αξία από την ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο και το ΔΣ και τους φιλάθλους μας τονίζοντας ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».