ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Για κλοπή εξoπλισμού εταιρίας τηλεπικοινωνιών δύο συλλήψεις
Για κλοπή εξoπλισμού εταιρίας τηλεπικοινωνιών δύο συλλήψεις


9.000 ευρώ η λεία - Αναζητούνται τρεις ακόμα συνεργοί

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής 23 Μαρτίου από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δύο Κερκυραίοι, ένας 30χρονος και μια 21χρονη, για τα αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, στην Κέρκυρα.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε, συγκατηγορούμενοι των δύο συλληφθέντων για τα ίδια αδικήματα, είναι δύο ακόμη Κερκυραίοι 17 και 33 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, καθώς και ένας ακόμη 36χρονος, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρα συγκεντρώθηκαν στοιχεία και αναλύθηκαν αστυνομικά ευρήματα τα οποία αφορούσαν την μεθοδική και στοχευμένη παραβίαση εγκαταστάσεων εταιρείας τηλεπικοινωνιών, από τους δύο συλληφθέντες και τους δύο ακόμη συνεργούς τους (τον 17χρονο και τον 33χρονο), με λεία εξοπλισμό αξίας 9.000 ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα η δράση τους εντοπίζεται στην παραβίαση την Πέμπτη 22.03.2018 το μεσημέρι των εγκαταστάσεων της εταιρίας, στην περιοχή του Σκριπερού, κατά την οποία αφαίρεσαν 37 μπαταρίες συνολικής αξίας 5.500 ευρώ καθώς και των αντίστοιχων εγκαταστάσεων της εταιρείας στην περιοχή των Αγίων Δούλων Κέρκυρας, κατά το χρονικό διάστημα 16-18. 03.2018, από την οποία είχαν αφαιρέσει, οκτώ ακόμη μπαταρίες αξίας 3500 ευρώ περίπου.

Κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε σε περιφραγμένη υπαίθρια έκταση, ιδιοκτησίας του 36χρονου, το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που είχε αφαιρεθεί, ο οποίος επιστράφηκε σε υπάλληλο της εταιρείας.

Η έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους σε αντίστοιχες υποθέσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.