ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανατριχιαστικά στοιχεία: Ενέδρα θανάτου είχε στήσει στην γυναίκα του ο συνταξιούχος αστυνομικός! Video


Ανατριχιαστικά στοιχεί: Ενέδρα θανάτου είχε στήσει στην γυναίκα του ο συνταξιούχος αστυνομικός! VideoΑποκαλυπτικά είναι όσα έρχονται στο φως, για το θάνατο της 56χρονης μητέρας δύο παιδιών, από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου. Του 62χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, την εκτέλεσε μετά από καβγά.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το έγκλημα στην Κέρκυρα, όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, άρχισαν να μιλούν για έναν άνδρα που ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του. Το ζευγάρι φαίνεται πως καβγάδιζε συχνά, όμως ο τελευταίος τους καβγάς, στάθηκε μοιραίος!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή LiveNews,ο 62χρονος μετά τον καβγά έστησε ενέδρα θανάτου στην γυναίκα του και τελικά την εκτέλεσε από τα 7 μέτρα!

«Κρύφθηκε στην κρεβατοκάμαρα για να σωθεί»
Ο συνταξιούχος αστυνομικός φαίνεται πως είχε βγει εκτός εαυτού. Η 54χρονη σύζυγός του κλειδαμπαρώθηκε στην κρεββατοκάμαρα για να γλιτώσει από το ξέσπασμά του. Εκείνος έκανε πως έφυγε αλλά στην πραγματικότητα της είχε στήσει ενέδρα απ’ εξω, στη σκάλα. Και σημάδευε με υψωμένη την καραμπίνα από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κουτση, στην εκπομπή LiveNews, τα ευρήματα είναι ξεκάθαρα.

«Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν αμπαρωμένη στην κρεβατοκάμαρά της. Είχε βάλει ένα έπιπλο πίσω από την πόρτα προκειμένου να προστατευτεί και ο δράστης την περίμενε να βγει από την κρεβατοκάμαρα και να ξεμυτίσει… Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα έξω από το παραθυρο της κουζίνας όπου υπήρχε μία τσιμεντένια σκάλα και περίμενε το θύμα να προβάλει στο προχωλ το οποίο οδηγούσε από την κρεβατοκάμαρα προς την κουζίνα».
Για τα τραύματα στο άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, η ιατροδικαστής περιγράφει: «Η γυναίκα έφερε τρία βασικά τραύματα. Ένα διαμπερές και δύο τυφλά, το ένα ήταν το θανατηφόρο».

Πρώτα αντίκρισε νεκρή την γυναίκα ο γιος της που άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Αλλά δυστυχώς η μητέρα του είχε ήδη ξεψυχήσει…


Πηγή: LiveNews